Aamulla matkasin Nattariin vakipaikkaani. Tietysti koirat olivat vastassa. Sain silitellä ja hellitellä molempia koiruuksia ja lähtiessä annoin molemmille suukot. Omalääkärin soittoa odottelin ja sitten soittikin toinen lääkäri. Oli oikein mukava nainen. Kertoi labratulokset ja juteltiin muutenkin "taudistani". Kolerteroli on koholla ja nyt yritän alentaa sitä. Seuraava verikoe sitten syksyllä.

Kotona tein makaronirisottoa. Opetin pojalle sen valmistamista. Poika totesi että olipa helppoa ja nopeeta. Ruuan jälkeen nukuin päikkärit.

Sitten tuli soitto autopesusta. Auto oli valmis ja haettavissa. Lähdin nopeasti bussilla kohti Lielahtea. Matkaan meni melkein tunti. Auton myllytys oli OK, mutta paikkamaalaus ei. Lisäksi luvattu helmojenmaalaus oli unohtunut täysin. Yrittäjä soitti minulle illalla ja sovittiin hyvässä yhteisymmärryksessä että asia korjataan elokuulla.

Pojan kanssa juotiin kahvit illalla ja sitten poika lähti asiakkaita kuskaamaan. Tuli ennen yötä kotiin ja lähtee jo aamutuimaan taas töihin. Minulla on melkein vapaata: kissojenhoitoa vaan. Tänäänkin poikkesin asiakkaan kissoja morjestamassa. Lisäksi kastelin pihakukat ja hain postit.

Päivän onnistumiset:

  1. Mukava soitto lääkäriltä
  2. Poika oppi taas uusia ruokia
  3. Auto kiiltää, mutta on vielä fiksausta vailla