Keskiviikkona, siis eilen olin yhdessä työkohteessa. Perheelle oli tulossa ylioppilasjuhlat ja koti laitettiin juhlakuntoon. Onnittelin uutta ylioppilasta. Hommien jälkeen menin tytärtäni vastaan ja menimme yhdessä kahville. Sitten matkasimme meille ja söimme lihamakaronilaatikkoa. Vielä kyyditsin tyttäreni erään järjestön hallituksen kokoukseen. Koukkaus ruokakaupan kautta ja kotiin. Tein illalla kanarisottoa.

kanarisotto13-normal.jpg

Tänään otin sitten kanarisottoa evääksi. Kolme työkohdetta ja aika tiukalla aikataululla. Ensin Messukylään ja siellä ehdinkin syömään evääni ennenkuin jatkoin matkaani Vuorekseen. Sitten pikainen koukkaus kodin kautta. Otin poikani matkaan ja vein hänet työmaalleen. Itse jatkoin matkaa Atalaan. Siellä kaapien järjestelyä pari tuntia.

Kävin Lidlissä ruokaostoksilla. Kaalipadan ainekset valmiina. Sitten ajoin pojan työmaalle ja jätin autoni sinne. Poika nappasi minut ja ostokseni kyytiinsä. Poika lähtee vielä yöllä hakemaan asiakkaita Hämeenkyröstä. Huomenna hänellä onkin aika arvokkaita kuljetuksia Tampereella ;-)

Päivän onnistumiset:

  1. Ruokatarvikkeita valmiina
  2. Huomenna saa nukkua pitkään
  3. Mukavat juttelut lasteni kanssa