Hohoo, taas aika hupeni... No, aloitan torstaista:

olin vakipaikassani Messukylässä ja hommat ihan OK. Sitten matkasin Lielahteen ja sielläkin meni työt hyvin. Perheen kissaa piti kyllä silitellä ja paijata niin että meinasi hommat jäädä tekemättä... Vielä kotimatkalla poikkesin Armonkalliolle. Olipa hankalaa saada auto parkkiin. Tunnelityömaa on verottanut parkkipaikkoja ja moni paikka vaati asukaspysäköintiluvan.

Perjantaina olin Nattarissa ja ihanat koirat olivat vastassa. Viime tapaamisesta oli liian monta viikkoa: koirat olivat ihan hulluina kun tapasimme. Hommat OK, mutta jätin asiakkaille lapun että uusi keskuspölyimuri on liian tehokas...

Lauantaina nukuin pitkään: heräsin kun poika soitti kahdentoista aikaa. Käytiin yhdessä Lidlissä, Valintatalossa ja K-Marketissa. Etsin karjalainpaistiin aineita, mutta eipä niitä ollut tarjolla. Tytär on tulossa huomenna syömään poikakaverinsa kanssa ja lupasin tehdä karjalanpaistia. No, nyt on sekä naudan- että porsaanlihaa valmiina ja eiköhän niistä joku pataruoka valmistu.

Tein vielä illalla porkkanapiirasta huomiseksi. Se onnistui hyvin. Sitä sitten jälkkäriksi. Ja kaverini tulee myös illalla kahville miehensä kanssa. Piirasta on sitten tarjolle heille myös.

porkkanapiiras14-normal.jpg

Päivän onnistumiset:

  1. Pataruuan ainekset valmiina
  2. Porkkanapiiras onnistui
  3. Porkkanaraaste valmiina huomiseksi