Poika lähti aamulla hommiinsa ajoissa. Keitti kahvit ja minäkin sain sitten kahvia. Nykyään herään ainakin klo 9.00 jotta saan verenpainelääkkeeni tasan 12 tunnin välein.

Katselin tallenteita (taas) aamupalan kera. Paistoin lihapullia paistinpannulla ja tein kermakastikkeen. Kun poika tuli töistä, lähdin ruokakauppaan. Ostin uusia perunoita, salaattiaineita ja hedelmiä. Keitin perunat ja sitten olikin ruoka valmiina. Poika antoi kastikkeesta ja perunoista pisteitä 5/5. Salaatistakin tuli maistuvaa.

Ruuan jälkeen nukuin lyhyet päikkärit. Sitten pyykiä koneeseen. Kävin myrkyttämässä rikkaruohot ja varsinkin elämänlanka sai kyytiä. Toivottavasti. Myrkky on vaaratonta eläimille ja muutenkin ekologista ;-)

Huomenna olen menossa kirjanpitäjäni luokse varmistamaan irtisanomisen. Vähän jännittää kuinka hän suhtautuu asiaan. Ei ole vastannut sähköposteihini ollenkaan.

P.S. Tunnistaako kukaan tätä kukkaa? Korkeus noin 80-100 cm, lehdet pitkulaiset, kukka sininen ja kukan juuressa punainen pilkku. Tullut pihaamme ihan varkain ;-)

outokukka13-normal.jpg

Päivän onnistumiset:

  1. Verenpaine ja syke OK
  2. Hyvää ruokaa tehty
  3. Rikkaruohot myrkytetty