Kello herätteli klo 10.30. Luin rauhassa Aamulehden ja sain siinä olevan ristikon täyteen. Olen taas innostunut sanaristikoihin ja täytän aina Aamulehdessä olevat perjantain ja sunnuntain ristikot. Ainakin osittain ;-)

Kahvivieraat tulivat kahden aikaan sovitusti. Siskoni toi tullessaan tekemänsä lohipiiraan. Minulla oli tarjolla omenapiirasta ja piimäkakkua. Kaikki maistuivat hyviltä kahvin kera. Oli meillä mukavat jutustelutkin. Vieraat lähtivät mukanaan muovikassilliset omenoita.

perunavelli14-normal.jpg

Kaikki tiskit on jo tiskattu ja keittiö on siisti. Tein illalla perunavelliä ja pesin huomista varten perunoita höyrykeittimeen. Perunakauppias toi perjantaina viisi kiloa perunoita ja ne on nyt pikaisesti hyödynnettävä. En saa niitä mahtumaan jääkaappiin ja huoneenlämmössä ne alkavat nopeasti itää.

Huomisesta tulikin vapaapäivä: asiakkaan poika soitti että hänen isänsä pääsee huomenna vasta illalla pois sairaalasta. Siirrettiin käyntini perjantaille. Huomenna täytyy saada kirjanpitäjälle heinäkuun tositteet. Jos olisin oikein ahkera, niin elokuu myös.

Päivän onnistumiset:

  1. Kiva sukulaisvierailu
  2. Kirjoitukseni oli Aamulehdessä
  3. Koti on siisti ja ruokaa on valmiina