Kirjoitin eilen koko viikon tarinat ja en päässyt niitä tallentamaan. Jurkele pemalauta!
Tässä nyt tiivistelmä: maanantaina kaksi työkohdetta OK ja sitten tyttären kanssa verkkokauppaan pyykkikonetta ostamaan. Kuulemma jos kannen poistaa, niin takuu poistuu. En vielä ostanut konetta. Käytiin Subissa leivillä. Naapurin mies lupasi katkaista työtason, jotta kone mahtuu keittiöön.

Tiistaina olin Pirkkalassa työmaallani. Sen jälkeen oli muuttopakkaamassa tyttäreni luona. Kaksi jätesäkillistä vaatteita lähti UFF:lle ja muutama tavara tuli kotiini.

Keskiviikkona kaksi työmaata ja hammaslääkärissä käynti. Otettiin röntgenkuvat hampaista ja kolme reikää löytyi. Varasin jo uudet ajat. Ostin Lempäälästä mustikoita ja hain apteekista uudet lääkkeet. Piti käydä kaverin luona Toijalassa, mutta hän oli mahataudissa. Kotona keitin kahvit, vaikka asiakkaani luona sain pullakahvit.

Torstaina taas kaksi työmaata. Toisessa oli ramadan viimeinen päivä ja asiakas aika kireellä tunnelmalla. Kyseli koska pesen ikkunat. Sosiaaliviraston kanssa on kyllä sovittu pelkkä kotisiivous, mutta menkööt.

Perjantaina oli vapaapäivä enkä tehnyt juuri mitään. Vähän olen täällä kotona raivannut tavaroita pois. Tänään tein ruuaksi tomaattista jauheliha-riisilaatikkoa ja se oli hyvää. Tein vielä mustikkapiirakan tuoreista mustikoista. Pyysin naapurin miestä kahville, mutta hän totesi että oli juuri laittanut itselleen kahvit. No, vein hänelle palan piirakkaa. Kuvassa se makoisa piirakka ;-)
mustiktuore15.jpg

Päivän onnistumiset:

  1. Kiva viikko takana
  2. Mukava viikonloppu edessä
  3. Mustikkapiirakka oli hyvää