Taas hurahti pari päivää... Eilen oli vapaapäivä: kävin vain kirjastossa ja kirjanpitäjän luona. Sain vuoden 2012 tilinpäätöksen ja vuoden 2013 paperit saan hakea myöhemmin. Kummastutti kun ex-kirjanpitäjäni ei kysellyt mitään syytä irtisanomiseen. Oltiin molemmat ihan cool ;-)

Kotimatkalla sain soiton lääkäriltä. Kyseli rytmihäiriöistä jne. Totesi sitten että eiköhän tehdä se ultra tällä viikolla. Tuumasi sitten että tule sairaalaan huomenna klo 8.00. Lupasin tulla. Varsinainen ultra-aika olisi vasta elokuulla. Piti mennä illalla ajoissa nukkumaan, kun aamulla oli sika-aikainen herätys.

No, olin sairaalassa ennen kahdeksaa. Sydän ultrattiin ja se oli kuulemma OK. Nyt odottelen toimenpiteeseen aikaa ja siitä pitäisi tulla tieto 2-3 viikon sisään. Kysyin lääkäriltä että pitääkö nyt alkaa jännittämään ablaatiota? Hän kehui että siihen ei ole kukaan Suomessa kuollut ;-)

Kotona odottelin siivoojia, mutta he eivät saapuneet paikalle. Soitolla selvisi että firman kaikki siivoukset on peruttu ja saisin rahani takaisin. Poika tuli tauolle ja lähdettiin yhdessä syömään Munkkimiehiin. Kotona sitten keitettiin kahvit.

Minä lähdin Lempäälään hommiin. Asiakkaalta saatiin monta kassillista papereita jätepaperiin. Homma jatkuu maanantaina. Kotona siivosin pojan kanssa. Kyllä nyt koti kiiltää. Tosin vain alakerta. Jospa huomenna sitten yläkertakin!

Päivän onnistumiset:

  1. Sydän on tutkittu
  2. Koti on siivottu
  3. Mukava ruokailu pojan kanssa