Poika oli taas lähtenyt aamulla aikaisin autollani työmaalleen. Minä heräsin vasta yhdentoista maissa ja poika oli jo silloin tullut kotiin. Pääsin sitten pojan kyydillä hänen työpaikkaansa ja sain autoni käyttööni. Oli vain parin tunnin homma vakiasiakkaan luona ja se sujui mukavasti.

Kotimatkalla kävin Leivon leipomon tehtaanmyymälässä. Join siellä kahvit ja ostin leipiä. Osa leivistä meni pakkaseen. Poika oli hommissaan ja minä kokkailin kotona. Tein kaksi padallista lihamakaronilaatikkoa. Ukkonen jylläsi täällä ja otin sitten telkkarin ja tietokoneiden johdot irti. Tuli sitten luettua kaikki lehdet (myös ilmaisjakelut) kun ei voinut olla netissä eikä päässyt telkkaria katsomaan.

Illalla vein autoni pojan työmaalle, jotta poika pääsee yöllä nopeasti kotiin. Kyydillä sitten taas kotiin. Poika joutui vaihtamaan työautoa, koska asiakas oli oksentanut autoon kolme kertaa. Huh, huh!  Aamulla on pojalla taas aikainen lähtö. Poika söi illalla sitä makaronilaatikkoa ja keitettiin vielä kahvit.

Päivän onnistumiset:

  1. Mukava työkohde ja hommat OK
  2. Ruokaa on taas valmiina pariksi päiväksi
  3. Ukkonen ei tehnyt tuhojaan