Tytär tuli eilen käymään ja jäikin sitten yöksi. Nukahti sohvalle ja sai siinä nukkua rauhassa. Itse heräsin tänään kahdeksan jälkeen ja poika sitten yhdeksän maissa. Poika keitti kahvit ja lähti sitten työmaalleen autollani.

Tyttäreni sain hereille yhdentoista maissa ja hänelle oli tarjolla kahvit ja lohileivät. Käytiin yhdessä lähikaupassa ja sitten tytär lähti kotiinsa. Minä valmistin munakasrullan ja siitä tuli todella hyvää. Katselin tallenteita ja lepäsin. Välillä tulee kumma olo, ikäänkuin olisi pala kurkussa. Silloin juon vettä reippaasti ja olo menee ohi.

Poika tuli hommistaan ja tietysti nälkäisenä. Oli ostanut itselleen ja minulle hampurilaiset Mäkkäristä. Ne sitten syötiin. Oli myös kuljettanut kavereitaan jo, vaikka minä kielsin kaikki kuljetukset.

Pakotin pojan ajamaan ruohikon. Homma toteutui vasta illalla. Sitten poika meni suihkuun ja lähti taas kuljettamaan kavereitaan. Hänellä on huomenna taas työkeikka, eli saisi mennä ajoissa nukkumaan.

Järkkäsin tänään jätepaperit, kartongit, lasit ja säilytettävät paperit. Kierrätystavarat on jo viety pois. Tiskit on tiskattu ja pyykit on nyt koneessa.

Päivän onnistumiset:

  1. Ei ole ollut rytmihäiriötä
  2. Munakasrulla onnistui hyvin
  3. Ruoho on nyt leikattu