Kello herätteli ennen kymmentä. Nukuin huonosti viime yönä ja alkuun en meinannut saada unta ollenkaan. No, poika oli jo lähtenyt polkupyörällä hommiinsa ennen heräämistäni. Söin aamupalan ja lähdin Messukylään.

Siellä oli perheen isäntä ja kissat paikalla. Hommat ihan OK. Matkasin sitten Vuorekseen ja siellä oli mukavat koirat vastassa. Pieni yksityistie oli auraamatta, mutta pääsin hyvin perille. Pois lähtiessä olikin jännitystä kuinka pääsen jyrkän mäen ylös autollani. Eilen oli perheen tuttava jäänyt siihen autollaan kiinni. Ja olen minäkin kerran siihen jumiintunut sohjokelillä. Mutta nyt pääsin vauhdilla mäen päälle ;-)

kakkuataas15.jpg

Ajelin keskustaan ja otin tyttäreni kyytiin. Ajeltiin meille kotiin ja keitettiin kahvit. Poika oli tuonut Helsingistä mustaherukkakakkua. Kyllä se oli hyvää! Huomiseksi jäi vielä pari palaa. Tytär tulosteli joitakin juttujansa tulostimellani ja luki seiskapäivää lehden. Kyyditsin illalla hänet omaan kotiinsa. Matkalla poikkesimme ruokaostoksilla Jankan Lidlissä. Tarjoustuotteita ei ollut enää myynnissä...

Päivän onnistumiset:

  1. Oikein mukava työpäivä
  2. Hyvät kakkukahvit
  3. Auto ei jäänyt ruopimaan