Heti aamulla sain leikkiä meidän Leopold kissan kanssa. Se vaani ruokapöydän alla ja sitten sitä piti "pelotella" että sai juosta pakoon olohuoneeseen. Tuli kuin bumerangi takaisin ja leikki aloitettiin uudelleen. Ja uudelleen...

Työkohteessani oli kaksi tuttua kissaa. Toinen tulee kyllä tervehtiin, mutta menee sitten saunalle nukkumaan. Toinen on seurallisempi ja sen kanssa saa leikkiä. No, tuli ne työtkin tehtyä ;-)

Ajelin Lielahteen ja hain ensin evästä Valintatalosta. Neljä tuoretta ja vielä lämmintä karjalanpiirakkaa eurolla. Nam! Siinä ajomatkalla ne tuli syötyä. Perillä odotti ihana kollikissa. Sain pitää sylissä ja rapsutella. Juttelin kissalle ja kehuin sitä. Kyllä se kehräsi. Hommat OK.

Kotimatkalla kävin ruokakaupassa ja ostin kalakeittoon tarvikkeita. Tilliä, sitruunaista kalamaustetta, kalaa ja keittojuureksia. Iso kattilallinen kalasoppaa nyt valmiina. Poika sitä jo söi ja meni nukkumaan. Hänellä on herätys huomenna klo 5.30. Lähtee viemään asiakkaita Helsinkiin. Vinkkasin että voisi samalla hakea kakkua tai suklaata Petriksestä.

Päivän onnistumiset:

  1. Kyllä kissat on mukavia
  2. Iltapäiväkahvit Amurin Helmessä
  3. Kalasoppaa valmiina pariksi päiväksi