Torstaina poika pääsi kyydilläni työmaalleen. Minä olin Messukylässä etuajassa, mutta se ei haitannut. Paikalla oli perheen isäntä, emäntä, heidän tytär ja tyttärentytär. Ja tietysti kissat! Vaihdettiin kuulumiset.

Eväänä oli eilisen pitsan jämät ja ne söin samalla kun ajelin Kaukajärvelle. Siellä hommat OK. Asiakkaalla oli ramada puolivälissä ja oli yhtä hermostunut / kiukkuinen kuin kaksi viikkoa sitten. Kotona ehdin käydä suihkussa ja syömään pari leipää, sitten menin tapaamaan personal traineria. Oikein mukava tapaaminen ja kuntotesti myös. Seuraava tapaaminen on tiistaina.

Illalla vein autoni korjaamolle, jätin lapun ohjeistuksesta. Eli öljynvaihto, pakokaasuanalyysi ja katsastuskuntoon laitto. Sekä katsastus. Bussilla matkasin sitten kotiin.

Nyt perjantaina tuli kodinkonekorjaaja. Laittoi tiskikoneen kuntoon, mutta pyykkikone sai tuomion ettei sitä kannata korjata. Illalla tuli tytär poikakaverinsa kanssa syömään ja juomaan kahvia. Mukana oli myös poikakaverin lapset ja koira. Ruokana oli jauhelihakeittoa ja jälkkärinä pannukakkua jäätelön ja mansikkahillon kera. Kaikki tuli syötyä.

Päivän onnistumiset:

  1. Personal trainer oli mukava ja testit OK
  2. Auto on huollettu ja katsastettu
  3. Kokkailuni kelpasivat