Eilen meni aika myöhään töiden parissa. Olin kolmessa paikassa: Messukylässä, Lielahdessa ja Atalassa. Kotona olin vasta ennen yhdeksää. Hommat sujui mukavasti ja Atalaan menen taas huomenna. Tein illalla lihasoppaa. Eli hyödynsin karjalanpaistin jämät. Hyvää tuli! Saunakin lämmitettiin eilen ;-)

Tänään olin aikaisin Nattarissa. Ihanat koirat tietysti vastassa. Niille tuli melkein tappelu siitä kumpi saa tervehtiä enemmän. Töiden jälkeen kävin kotona syömässä ja sitten lähdin keskustaan. Siellä oli vastassa ihana eläkeläispariskunta: heillä oli hääpäivä. Olivat olleet yhdessä 60 vuotta. Lähtivät sitten erään tuttavansa (90 v) luokse kahville.

Kävin vielä lähikaupassa ja ostin sunnuntaille tarvikkeita. Erään yhdistyksen pikkujoulut on sunnuntaina: leivomme lasten kanssa piparkakkuja. Nyt on taikinaa ja koristelutarvikkeita valmiina.

Meillä on tänään kummitellut kotona. Yläkerrasta on kuulunut parikin kertaa illalla kuinka tavaroita olisi pudoteltu lattialle. Kävin kissan kanssa tarkistamassa tilannetta, mutta ei me mitään havaittu. Poika on työmatkallaan ja tulee kotiin vasta aamuyöllä.

Päivän onnistumiset:

  1. Hain perjantain kunniaksi itselleni ruuat kiinalaisesta. Nam!
  2. Kummitus on hiljentynyt
  3. Kivat työhommelit