Eilen iski ihan kauhea väsymys yhdeksän aikaan. Päätin että kerrankin menen sitten ihmisten aikaan nukkumaan... Nukahdin aika pian ja sitten heräsin virkeänä. Ajattelin että kello on varmaan kuusi aamulla ja voisin siitä huolimatta jo nousta. Voihan jurkele! Kello olikin vasta neljä minuuttia yli puolenyön. Yritin vielä maata sängyssä, mutta uni ei tullut. Nousin ylös, keitin teetä ja tein pari voileipää. Luin lehtiä ja tein ristikkoa. Takaisin nukkumaan menin kolmen maissa. Tulos: yökyöpelin ei kannata yrittää muuttaa rytmiään!

Eilen päivällä olin kahdessa työkohteessa. Ensin Kissanmaalla mukavan eläkeläisrouvan luona. Syötiin jäätelöä kuten aina ja sitten juteltiin kuulumiset. Poikkesin Leivon leipomolle. Ostin leipiä ja söin kanasalaatin. Toinen työmaa oli Multisillassa. Siellä järjestelin perheen lasten kanssa vaatekaappeja. Tarjolla oli kahvia, pullaa ja karkkeja.

Tänään oli kaksi vakipaikkaa: Lukonmäki ja Lempäälä. Ensimmäisessä paikassa oli perheen lapsi kotona mahataudissa. Toivottavasti tauti ei tarttunut... Pesin kyllä huolellisesti käteni, kuten teen aina. Lempäälässä sitten kahvit donitsin kera. Ja mukavat jutustelut.

Nyt illalla oli pakko ottaa yksi burana. Niskat on ihan jumissa ja päänsärkyä on ollut pari päivää. Kun olo tästä tokenee, on pakko mennä hierojalle.

Päivän onnistumiset:

  1. Mukavia työkohteita
  2. Burana helpotti
  3. Takaisin omaan unirytmiin