Eilen heräsin aikaisin aamulla, kun piti olla työmaalla jo kymmeneltä. Ennen kahdeksaa olikin tullut tekstari asiakkaalta. Lapselta oli löytynyt kihomatoja, haluanko perua käyntini. No joo, halusin kyllä. Perjantaina menen tähän kohteeseen, jollei mitää lisätauteja ole perheeseen ilmaantunut...

No, kun olin aikaisin herännyt niin sainkin paljon aikaiseksi kotosalla. Ensin kyllä kyyditsin poikani työmaalleen.  Pakkasin kierrätystavaraa autoni kyytiin, siivoilin tietokonetta yms. Iltapäivällä lähdin kaupunkiin ja vein tilipaperit kirjanpitäjälle. Sitten otin tyttäreni kyytiin ja matkasimme Pirkkalaan. Siellä tytär tarkasti erään yhdistyksen kirjanpidon ja hyväksyi sen. Juotiin samalla kahvit ja minut houkuteltiin laivareissulle (toteutuu vasta maaliskuun lopulla). Tyttären kanssa menimme vielä Ikeaan syömään. Sain katsella tyttäreni lomakuvia ja kuunnella mitä reissussa oli tapahtunut. Poika sai tuliaisia siskoltaa: pari vyötä, sukkia, paita ja boksereita. Kyyditsin vielä tyttäreni kotiinsa ja illalla hain poikani hänen työmaaltaan. Oli semmoinen lastenkuljetuspäivä ;-)

Tänään olin Järvensivulla vakipaikassa. Eväänä oli munaleipä ja kuusi siivua paistettua pekonia. Kotimatkalla kävin ruokakaupassa ja kotona keitin itselleni teetä. Poika soitti ja kyseli hakuaan työmaaltaan. En ehtinyt hakemaan ja sai siis tulla bussilla kotiin. Bussilla oli aamutuimaankin sinne mennyt. Lähdin illalla keskustaan erään yhdistyksen hallituksen kokoukseen. Siellä kului melkein kolme tuntia. Jos hallituksessa olisi edes yksi miespuolinen jäsen, kokousaika olisi ollut lyhyempi. Jutut rönsyilivät nyt aikatavalla, eikä pysytty aina työjärjestyksessä.

Päivän onnistumiset:

  1. Yllättävä vapaapäivä hyödynnetty
  2. Viikko on sujunut reipasta tahtia
  3. Hyvä ehdokas löytyi nettisivujen tekijäksi