Kännykkä oli äänettömällä jotta sain nukkua tarpeeksi pitkään. Heräsin sitten ovikellon soittoon kymmenen jälkeen. Ovella oli myyjä joka kauppasi vesivuotokytkintä. Tuumasin että ei nyt, koska ihan äskettäin vasta heräsin. Mies jätti esitteen minulle. Sitten teetä ja leipiä aamupalaksi. Aamulehden lukemisessa vierähti tovi.

Piti mennä erään asiakkaan luokse klo 14.00. Oltiin sovittu tyttären kanssa että palauttaa autoni siihen mennessä. No, asiakas soitti päivällä ja kehui että täytyy varmaan homma perua kun sataa vettä. Sovittiin uusi aika tiistaiksi. Ilmoitin tyttärelle ettei autoa tarvitse palauttaa vasta kuin klo 16.00.

Poika soitteli että olisi työmaaltaan haettavissa klo 14.00. Tytär haki veljensä ja molemmat lapseni tulivat kotiin. Täällä olikin valmiina lihamakaronilaatikkoa ja kahvit. Syötiin ruokaa yhdessä ja juotiin kahvit. Etsin vielä tyttärelle lisää tavaraa kirpputorille. Tytär otti veljensä puhelimen matkaansa ja vei sen huoltoon. Sitten sain tyttäreltä kyydin asiakkaani luokse.

Siellä raivattiin ja siivottiin keittiötä. Asiakas oli todella tyytyväinen ja ihmetteli onko tämä hänen keittiö. Pyysi vielä että kaappien ovet aukaistiin että sai ihailla hyllyjen järjestystä. Paljon meni tavaraa sekä roskiin että kierrätykseen. Tytär tuli sitten hakemaan minua.

Olin kotona yhdeksän maissa. Ihmettelin kun poika seisoi vesisateessa rappusilla ja kissa siinä lähellä. Olivat jääneet lukkojen taakse seitsemän aikaan. Kissa kuivattiin pyyhkeellä ja poika laittoi itselleen kuumaa juotavaa. Päätettiin että vara-avaimen paikka mietitään uudestaan. Nyt avain on pihavarastossa. Joka on lukossa ja sen avain sisällä ;-)

Päivän onnistumiset:

  1. Oikein kiva asiakas ja työt eteni vauhdilla
  2. Lasteni kanssa mukavaa aikaa: syömistä ja kahvittelua
  3. Viikonloppuna vapaata ja huomenna kaverini kanssa kaupungille