Taas sain nukkua pitkää ja se oli mukavaa. Näin kyllä yöllä kauheita painajaisia ja se ei ollutkaan kivaa. Siis keskimäärin hyvä olo! Luin Aamulehden ja sitten laitoin teetä itselleni. Lämmitin eilisen pitsan puolikkaan ja katselin kissa sylissäni Midsomerin murhat tallenteen.

Laitoin marinoidut lihat uuniin: ensin puolituntia 200 astetta ja sitten muutama tunti 110 asteessa. Otin piparitaikinat sulamaan. Poika heräsi paniikissa: luuli että on maanantai ja olisi myöhässä töistään. No, ei mennyt enää takaisin nukkumaan. Infosin poikaa että soitan kun ottaa lihapadan uunista.

Lähdin erään yhdistyksen pikkujouluihin. Keskustassa oli kaikki parkkipaikat varattuna ja jouduin viemään autoni maksulliseen parkkiin Anttilaan. Leivoimme siellä lasten kanssa yhdessä piparkakkuja ja koristelimme niitä. Juotiin kahvia ja lapsille oli mehutarjoilu. Yhdistyksemme sai lahjoituksena arkartelutarvikkeita ja tarjolla oli muitakin tuotteita. Minä toin kotiin yhden jakkaran ;-)

Kotimatkalla otin tyttäreni kyytiin ja matkasimme kotiin. Meillä oli mukavat juttelut. Tein heti perunamuussia ja leikkasin kärventyneen lihan. Unohdin siis soittaa pojalle että ottaisi padan pois uunista. No, söimme ruokaa ja hyvää se oli kun nälkäänsä söi. Tytär sai illalla mukaansa matkalaukkunsa (jota lainasin Lontoon reissulle syyskuulla). Poika lähti kuljettamaan siskoaan illalla.

Päivän onnistumiset:

  1. Ruokaa tehty ja syöty
  2. Mukavat pikkujoulut
  3. Kivaa kun tytär kävi kotona