Uuteen Aamulehtee tottuminen vie aikaa. Nykyään siinä on enemmän mainoksia ja varsinaisista jutuista luen lähinnä otsikot. Onneksi Moro on entisellään. Aamulehti on kyllä pakollinen aamuasia.

Lähdin töihin vähän ennen yhtä. Asiakkaan kanssa vaihdettiin kuulumiset ja sitten hän lähti asioilleen. Tein sovitut hommat ja sitten matkasin Linnainmaan Prismaan. Tarjolla oli heti kahvit keksien kera. Sitten sain syödä salaattia ja vielä olisi ollut tarjolla muroja joghurtin kanssa. Niitä en enää maistellut. Ostin huomisia synttäreitä varten tarvikkeita. Aurinkokakkuun rahkaa, kermaa, pilttisosetta ja keksejä. Rieskarulliin kylmäsavulohta, tuorejuustoa ja tilliä.

Illalla kävin vielä tyttäreni luona. Hänellä oli tuparit ja pari kaveria oli jäämässä yökylään. Vein sinne petivaatteita lainaksi. Illalla tein hyydykekakkuja. Onneksi tein kaksi kakkua, ainakin toinen niistä onnistuu. Oli liivatteiden kanssa hieman ongelmia... Nyt kakut ovat jo hyytymässä jääkaapissa ja huomenna päällystän ne. Teen myös tarjolle rieskarullia.

liivatekakut14-normal.jpg

Päivän onnistumiset:

  1. Kiva työkohde
  2. Kakkuja tehty
  3. Tyttären tupareissa poikettu