Heräsin aamulla ennen kymmentä kun yrittäjäystäväni soitti. Enhän vaan herättänyt ja oletko tolpillasi? kyseli hän. Joo, herätit ja olen ihan järjissäni vastasin. Puhuttiin palvelimista ja nettisivuista. Kehuin kaveriani hienoista suunnitelmista.

Join aamuteet ja söin aamupalaa. Samalla tuli soitto nettisivujen tekijältä. Taisi olla kyllä firman myyntimies: puhelu kesti tosi kauan. Pääsin sitten työmaalleni Messukylään. Siellä hommat OK. Ehdin ruokailemaan Munkkimiehiin ja sitten ajelin Peltolammille.

Harjoittelijani tuli muutaman minuutin myöhässä, mutta se ei haitannut yhtään. Asiakkaalleni tuli uusi sänky kierrätyskeskuksesta ja muutama huonekalu lähti paluukuormassa pois. Laitettiin taas lapsen huonetta kuntoon kaappeja myöden. Parveke sai myös uuden mallin talvea varten. Osa tavaroista meni roskiin ja osa kierrätykseen. Homma jatkuu ensi viikolla.

Tänään oli kaksi uutta yhteydenottoa, eli uusia asiakkaita tulee. Vielä kolmas yhteydenotto ja se tuli vanhalta asiakkaaltani. Kaikki aikataulut sain sovittua.

Kotona keitin kahvit ja tein riisipuuroa. Jopa helpotti oloa ;-)

Päivän onnistumiset:

  1. Puhelimessa juteltu ja sovittu asioita
  2. Mukava työpäivä
  3. Riisipuuro kanelin kera maistui