Yllättävän aikaisin heräsin näin sunnuntaina. Yhdeksän maissa olin jo Aamulehden ääressä. Sitten katselin tallenteita ja keitin kahvia. Poikakin kömpi yläkerrasta kahville. Hänelle maistui kahvin kera eilinen nakkikeitto ;-)

Valmistin uutta ruokaa, koska keitto oli jo syöty. Paistoin 600 grammaa jauhelihaa sipulin kera. Jauhelihamaustetta ei ollut, joten maustoin lihan timjamilla, kukkochilillä, mustapippurirouheella ja paahdetulla paprikalla. Sekaan laitoin puoli pussillista pakasteherneitä. Keitin tricolore kuviopastaa ja lopuksi yhdistin ainekset. Nyt on ruokaa ainakin huomiseksi valmiina.

Likkakaverini tuli hakemaan minua kolmen jälkeen. Menimme Torniin ja sinne tuli vielä toinen likkakaverini. Tietysti menimme ensin hotellin yläkerrokseen ihailemaan maisemia. Kannattaa muuten kolmesta hissistä valita se A, se on ainoa näköalahissi. Yläkerran kahvio oli ihan täynnä, joten menimme alakerran Paja baariin. Söimme lohiburgerit parmesan-ranskalaisten kera. Hyvää ruokaa ja erinomaista palvelua.

Kotona olin seitsemän maissa. Illalla katselin Loirinuotiolla ohjelman. Loiri, Lenita ja Donneri ;-)

Päivän onnistumiset:

  1. Rento vapaapäivä
  2. Kavereitten kanssa syömässä
  3. Kotiruokaa taas valmiina