Poika sai viime yönä soiton "kaveriltaan", joka kyseli autokyytiä. Sama kaveri kyseli jo illalla kyytiä. mutta minä tokaisin että ei käy. No, aamuyöllä poika oli lähdössä kuljetuskeikalle ja oli jo ehtinyt kylmäkäynnistämään autoni kun pakkasta oli 21 astetta. Auto ei siis ollut lämmityksessä etukäteen. Kielsin kuljetuksen ja nappasin avaimet pois.

Yöllä näin pahoja unia ja vielä aamullakin oli ikävä olo. Päivällä lämmitin autoa sisätilanlämppärin ja lohkolämppärin avulla noin kolme tuntia. Auto ei meinannut käynnistyä ollenkaan. Yön kylmäkäynnistys oli varmaan vienyt akusta tehot.

Sain autoni käyntiin ja kävin tyttäreni uudella asunnolla. Veimme yhdessä hirveet kasat pahveja taloyhtiön keräyspisteeseen. Tytär hyppi keräyslaatikon päällä ja saimme siten kaikki pahvit mahtumaan laatikkoon.

Piti kyyditä tytär vanhaan asuntoonsa, mutta autostani ei auennut kuin kuskin ovi. Tytär sai kävellä. Minä ajelin kotiin ruokakaupan kautta.Ajelin vielä ylimääräistä että akku latautuisi.

Illalla pesin jääkaappia. Vaihtelin hyllyvälejä myös. Nyt jääkaappi näyttää ihan uudelta. Ruokia ja tarvikkeita meni roskiin ihan hävettävä määrä. Jatkossa niin ei käy. Jospa huomenna sitten pakastimen sulatus? On ainakin sopivat kelit.

Päivän onnistumiset:

  1. Pyykit pesty ja tiskit tiskattu
  2. Hyvää ruokaa tehty: jauhelihakiusausta kaksi padallista
  3. Poika vei pahvit pois