Torstaina oli kaksi työmaata: Messukylä ja Lielahti. Messukylässä hommat ihan OK. Paikalle tuli perheen isäntä ja saimme yhdessä kissat kuljetuskoppaan. Toinen kissa piti hätistellä märällä mopilla pois sängyn alta. Lielahdessakin kaikki OK. Kotimatkalla nappasin tyttäreni autooni. Hän toi tullessaan pakastettuja mansikoita. Oli ostanut niitä itselleen ja minulle eilen Tammelantorilta. Kotona keitettiin kahvit. Tein lämpöisiä leipiä ja poika teki meille banaani-mansikkapirtelöt. Tytär pääsi illalla veljensä kyydillä kotiinsa. Suunniteltiin kellarinraivausta, mutta on ihme jos se nyt viikonloppuna toteutuu. Helle!

Tänään olin Nattarissa. Poika lähti jo minua ennen työmaalleen. Nattarissa sujui hommat OK, mutta sitten keskuspölyimuri lopetti toimintansa. Alakerta ja rappu oli myös pimeenä, eli sulake oli palanut. Vaihdoin sulakkeen ja kaikki oli hetken aikaa OK. Taas pamahti sulake. Laitoin uuden ja se oikein räpsähti kipinällä pimeeksi. Soitin perheen isännälle ja hän saapui paikalle. Vika oli keskuspölyimurissa ja yhdessä todettiin että kellarissa oli palaneenkäryä. Imuri menee nyt huoltoon.

Käväisin kotona ja sitten menin morjestamaan kaveriani bussin päättärille. Vaihdettiin kuulumiset. Kotona katselin tallenteita ja söin kaalipataa. Jälkkärinä jäätelöä. Yritin nukkua päikkärit, mutta ei se tässä kuumuudessa onnistunut. Jossakin horroksessa taisin olla hetken aikaa.

Päivän onnistumiset:

  1. Eilen lasten kanssa kivaa
  2. Kivat työkohteet
  3. Viikonloppu alkaa