Tuntuu että olen jatkuvasti keittiössä laittamassa ruokaa. Mutta se onkin kivaa hommaa! Tein kiertävän kolmen viikon ruokalistan, josta bongailen reseptejä. Viimeksi meillä on ollut karjalanpaistia, josta tuunattiin sitten lihakeitto. Sitten oli lihamakaronilaatikkoa, kanarisottoa ja kaalipataa. Tänään tein makaronipataa. Yksi suosikki on siskonmakkarasoppa ja hätäpikaruokana meillä toimii talonpojanmunakas. Viimeistään viikonloppuna teen borssikeittoa. Nam!

Tänään piti nukkua pitkään, mutta asiakas soitti klo 9.00. Ilmoitin etten ole tajuissani ja lupasin soittaa myöhemmin. Sitten päivällä saatiin sovittua käyntiaika ;-) Lähdin hommiini puolenpäivän jälkeen. Hommat ihan OK ja piti mennä seuraavaan kohteeseen klo 16.00. Tuli tekstarilla peruutus. Menin sitten kotiin ja keitin kahvit.

Poika kävi työmaallaan hakemassa viikon työmääräykset. Minä ajelin vielä illalla ruokakauppaan. Poika valitteli flunssaista oloa ja otti sekä hunajaa että auringonhattutippoja. Lähtee huomenna viemään asiakkaita Hämeenkyröön. Minulla on kaksi keikkaa huomenna ja sitten menen tyttäreni kanssa syömään.

Päivän onnistumiset:

  1. Sain vielä unta puhelinsoiton jälkeen
  2. Mukava työkohde, vaikka asiakas nukkui melkein koko ajan
  3. Innostuin oliiviöljyistä