Sunnuntaina aamulla oli taas rytmihäiriö. Soitin Acutaan ja sitten sairaanhoitajalle. Käskivät tilata ambulanssin ja niin minä tein. Kotona otettiin kokeita ja sitten kuljetus ensiapuun. Siellä lääkettä ja rytmi saatiin taas kohdalleen. Neljä tuntia tarkkailussa ja sitten pääsin poikani kyydillä kotiin. Kotona vaiva alkoi uudestaan ja eikun takaisin Acutaan.

Taas lääkitystä ja sain vielä rauhoittavan pillerinkin kun aloin pillittämään. Otti niin hemmetisti päähän koko juttu. Rytmi taas tasaantui lääkkeellä, mutta minut siirrettiin yöksi sisätautiosastolle tarkkailuun. Aamulla lääkäri kertoi jatkotoimenpiteistä: seurantalaite käyttöön ja sitten sairaalassa lisätutkimuksia. Saa nähdä koska toteutuvat? Sain kolme päivää sairaslomaa ja hommia on peruttu. Onneksi asiakkaat ovat ymmärtäväisiä ja ihania. Vaivani on kait supraventrikulaarinen takykardia.

Tänään sitten pääsin kotiin päivällä. Olo on aika kurja kun alitajuisesti odottelee taas niitä tykytyksiä. Verenpainelääkettä lisättiin puolikas pilleri illalla. No, tulipa tästä oikea sairaskertomus ;-)

Päivien onnistumiset:

  1. Rytminsiirrot onnistuivat ihan lääkkeillä
  2. Mukavaa olla hengissä
  3. Jokainen päivä on lahja