Aamulla lähdettiin kohti Heurekaa. Olipa taas aamujen aamu ;-) No, pojan kanssa oltiin Vanhalla kirkolla minuuttia vaille kymmenen. Porukka bussiin ja menoksi. Matkalla poimittiin pari perhettä mukaan. Linnatuulessa oli pikainen pysähdys.

Heurekassa oli pihalla ihan hervoton jono. Sitten tuli kuulutus: kun saatte lippunne jonotuksen jälkeen (luultavasti alle tunnin jono) niin sitten näyttelyyn on jonotusta 1,5 tuntia. Kääk! Osa porukasta jäi jonottamaan, mutta suurin osa lähti kohti Helsinkiä. Pääsimme bussilla Luonnontieteellisen museon kohdalle ja jäin siinä kavereitteni kanssa pois. Muut matkasivat Linnanmäelle. Paluureissulla nappasimme Heurekan porukan bussiin.

luurangot13-normal.jpg

Tampereella olimme kahdeksan maissa eli aikataulu piti kutinsa. Osallistujat olivat tyytyväisiä ja matka oli onnistunut. Vaikka niitä muutoksia tulikin. Illalla sain puhelun tyttäreltä: pyysi huomiseksi muuttotalkoisiin. Hänelle tuli ero poikaystävästä ja huomiseksi kaipasi apuja. Voi että kun harmittaa, vaikka tätä olen epäillyt jo pitkään.

Päivän onnistumiset:

  1. Mukava reissu Helsinkiin
  2. Huomenna vapaapäivä, mutta muuttotalkoot edessä
  3. Kivaa olla taas kotona