Poika oli taas ehtinyt aamulla käydä hommissaan ennen heräämistäni. Ihan hyvät työajat meillä, kun pääsemme kumpikin tuolla autollani vuoronperään töihin.

Minulla saisi kyllä olla nykyistä enemmän töitä. Tänäänkin oli vain parin tunnin keikka. Mutta onneksi loppuviikko näyttää paremmalta. No, töiden jälkeen matkasin kaupunkiin. Juutuin oikein mittavaan liikenneruuhkaan Kekkosentielle. Onneksi ei tarvitse ajella sitä pitkin päivittäin. Ei ainakaan neljän maissa, eikä kauheassa helteessä. Autossani on ilmastointi rikki ja ajelu on kuin saunassa istuisi.

Tutustuin energeettiseen hoitoon. Kehostani poistettiin huonoa ja vanhaa energiaa. Ei mikään mullistava kokemus, mutta en voi kyllä hoitoa moittia. Rento olo on nyt vieläkin ja ehkäpä menen hoitoon toisenkin kerran.

Kotimatkalla iski todella mahtava ukkosmyrsky ja vesisade. Suuria rakeitakin tuli niin että luulin auton lommoontuvan. Myrsky meni ohi yhtä nopeasti kuin se syntyikin. Vielä ennen yötä pitäisi myrskytä. Vielä näin kymmenen aikaan on ihan tyyntä ja kirkasta ;-)

Päivän onnistumiset:

  1. Sain nukkua pitkään
  2. Asiakkaalla oli ilmastoitu koti
  3. Energiahoito oli rentoa