Heräsin kahdeksan jälkeen ja työmaalla olin kahdentoista maissa. Sitä ennen kävin Linnainmaan terveyskeskuksessa kysymässä Holter-mittaria. Sitä ei voitu minulle antaa, koska terveyskeskus suljettiin tänään. Ohjeistettiin kysymään laitetta maanantaina Tammelan terveysasemalta.

Hommat ihan OK Jankassa ja sitten matkasin kotiin. Hain pojalle ja itselleni leivät Subista ja sitten keitettiin kahvit. Katselin tallenteita ja join vettä oikein urakalla. Uskottelen itselleni että runsas vedenjuonti ehkäisee tykytyksiä. Nykyään juon vettä 2-3 litraa päivässä. Välillä on kurkussa "palan tunnetta" ja se poistuu vettä juomalla.

Tytär tuli illalla käymään ja juttelimme mukavia. Ex-kirjanpitäjälle olen laittanut kahteen kertaan irtisanomisilmoituksen, mutta hän ei ole vastannut mitään. Facebookissa kyllä kertoilee tapahtumiaan. No, maanantaina menen käymään ja toivottavasti saan tilinpäätöksen 2012 ja vuoden 2013 tilit. Saa nähdä?

P.S. Teitä varmaan harmittaa että kommentti julkaistaan vasta tarkistuksen jälkeen? Julkaisen kaikki kommentit mitkä eivät ole roskapostia. Eilen oli kommentteina kuusi roskapostia, eli kyllä tämä suojaus kannattaa.

Päivän onnistumiset:

  1. Mukava päivä: sydän pysyi rytmissä
  2. Vedenjuonti taitaa auttaa
  3. Juhannusloma alkoi nyt