Voihan kökkö! Taas meni muutama päivä ilman päivityksiä. Mutta tässä jutut lauantaista tähän maanantaihin asti.

Lauantaina oli erään yhdistyksen hallituksen kokous. Olimme ravintolassa brunssilla ja syötiin oikein hyvin. Ja saatiin myös yhdistyksen asioita eteenpäin. Yhdistystoiminta on monessa paikassa alamaissa ja syynä on internet ja varsinkin facebook. Ei ole enää tarvetta tavata naamatusten ja se on harmi. Lauantaina tein illalla porkkanapiirasta sunnuntain vieraille valmiiksi.

Sunnuntaina tuli serkkuni vaimonsa kanssa kahville. Vanhempi siskoistani tuli myös kylään miehensä kanssa. Hyvät kahvittelut ja vieraat kehuivat porkkanapiirakkaa ja lohileipiä. Oli kiva sukutapaaminen!

Tänään nukuin pommiin. Piti olla asiakkaan luona klo 13.00, mutta siirsin tapaamista kahteen. Pääsin Armonkalliolle pojan kyydissä. Ja se oli ihan OK, koska poika oli ottanut autoni aamulla. Toki minun luvalla. Hommien jälkeen kävin Ojakadun vohvelikahvilassa syömässä vohvelin kahvin kera. P.S. Tuomiokirkonkadun vohvelikahvilassa on isommat vohvelit ja nopeampi tarjoilu ;-) Sitten bussilla kotiin. Tiskit pois koneesta ja uudet tilalle: arkihommia.

vohvelikahvila14-normal.jpg

Päivän onnistumiset:

  1. Töitä on ollut sopivasti
  2. Kotihommat on tehty
  3. Koti on siisti, vieraita varten on raivattu