Taas on jäänyt päivitykset, sorry. Mutta tässä siis torstai, perjantai ja tämä lauantai. Täytyy oikein kaivaa kalenteri esille että itsekin muistaa mitä on ollut ;-)

Torstaina olin Vuoreksessa vakipaikassani ja ihanat koirat olivat vastassa. Hommat ihan OK. Illalla kävi eläkeläismies soittamassa ovikelloa ja kysyi saisiko hän tulla hakemaan omenoita. Lupasin että saa. Sama mies kävi viime kesänäkin omenoita hakemassa. Mies tuumasi että viinimarjojakin on keräämättä... Lupasin että saa ottaa niitäkin. Keräsin sitten illalla meille muutaman litran, ettei kaikkia vie.

Perjantaina olin Jankassa vakiasiakkaan luona. Mukavat jutustelut ja hommat OK. Kävin Leivon leipomolla: ostin leipiä ja kanasalaatin. Ehdin pitämään hyvän tauon ennen seuraavaa kohdetta. Seuraava kohde oli Kalevassa ja siellä sain odotella asiakasta vartin verran. Sitten järjestelimme yhdessä asuntoa kolme tuntia . Seuraava tapaaminen sovittiin.

Tänään lauantaina olin Käpylässä uuden asiakkaan luona. Oikein ihana vanhempi pariskunta oli paikalla. Lähtivät kauppaan ja minä sain tehdä hommani rauhassa. Illalla kävin Järvensivulla hakemassa meille uuden kaapin. Vaihdossa annoin pussillisen omenoita. Kaappi on nyt pihavarastossa ja se on täynnä tavaraa. Olipa oiva ja halpa ostos.

omppusose14-normal.jpg

Huomenna teen omenasosetta. Ja ihan hävettää tunnustaa että ekaa kertaa. Ostin sitruunan ja chilejä ja niillä aattelin tuunata hilloa. Ja hillosokeriakin on nyt kotona.

Päivän onnistumiset:

  1. Hyvä vaihtokauppa: kaappi vaihtui omenoihin
  2. Omenoita ja viinimarjoja kerätty
  3. Huomenna on vapaapäivä