Voihan jurkele, siis nyt neljän päivän kuulumiset. Jos täällä on joku uskollinen seuraaja, niin nöyrin anteeksipyyntöni ;-) Aika on vaan niin kortilla. Luultavasti myös verenpaine koholla, mutta sitä verenpainemittaria ei löydy mistään... Tänään otin omatoimisesti ylimääräisenä puolikkaan pillerin lääkettä.

No, keskiviikkona olin apulaiseni kanssa raivauskohteessa. Saatiin jotakin roskiin ja osa tavaroista kellarivarastoon. Täytyy sanoa että on aika haastava asiakas. Mutta apulaiseni on parasta A-luokkaa. Kävin vielä vakiasiakkaani luona illalla ja sain hänen asuntonsa joulukuntoon.

Torstaina olin kolmessa vakipaikassa ja hommat sujui OK. Viimeisessä paikassa sain maistaa erikoista ruokaa: kanan vatsalaukkua. Olihan se hyvin maustettu chilillä, valkosipulilla ja etikalla. Mutta silti...

Perjantaina vakipaikka ja sitten asiakkaani uuden asunnon katselmus. Illalla olin tyttären makutuomarina silmälasien valinnassa. Tytär osti kahdet lasit, kun ne molemmat oli niin sopivia. Käytiin sitten vielä kahvilla.

Nyt lauantaina olin taas apulaiseni kanssa raivaamassa. Parissa tunnissa saimme asuntoa kohennettua parempaan kuntoon. Ketin kotona kahvit ja tein kaksi maksamakkaravoileipää. Täytin Aamulehden eilistä ristikkoa. Kävin vielä ruokakaupassa ja tein illalla lihamakaronilaatikkoa.

loorat14.jpg

Päivän onnistumiset:

  1. Töitä on ollut riittävästi
  2. Lasteni kanssa mukavat jutustelut
  3. Huomenna melkein vapaapäivä