Nukuin pitkään ;-) Poika oli lähtenyt aamulla töihinsä: ajeli yhtä kirjettä viemään Lappeenrannan lähistölle. Minä söin hyvän aamupalan puolenpäivän maissa. Lohileivät kananmunan ja savulohisalaatin kera.

Sitten lähdin hakemaan siskontytölle tyhjiä kahvipaketteja. Ilmaiseksi ne olisi annettu, mutta annoin pienen suklaalevyn palkaksi. Sitten soitin ex-työkaverilleni ja kysyi lähtisikö hän kanssani kirpparikierrokselle. Tämä 74-vuotias oli heti lähtövalmiina. Hain hänet Kaukajärveltä ja sitten matkasimme Nekalaan. Varasin sieltä kirpputoripöydän ja ensi maanantaina sinne saa jo viedä tavarat. Tyttäreni kanssa pidetään kimpassa tämä pöytä.

Ex-työkaverini kanssa poikettiin vielä Nekalan kierrätyskeskuksessa. Mitään ei pitänyt ostaa, mutta kaverini osti kaksi mattoa ja minä yhden. Puhtaat ja ehjät matot olivat kyllä halpoja. Samalla reissulla vein vanhan kahvinkeittimeni jäteasemalle kierrätykseen. Kyyditsin kaverini hänen kotiinsa ja kotimatkalla kävin ruokakaupassa. Kotona tein makaronipataa ison kattilallisen.

Tytär tuli illalla käymään likkakaverinsa kanssa. Juotiin kahvit ja sain jo annettua tyttärelle hintalappuja kirppistä varten. Päätettiin tehdä niihin juokseva numero ja sitten lista myyntituotteista. Sähköpostiini tulee sitten päivittäin myyntiraportti. Hienoa tämä nykytekniikka. Tytär toi veljelleen tuliaiseksi Pietarista venäjä t-paidan. Minä sain toivomiani laakerinlehtiä.

Päivän onnistumiset:

  1. Kiva kirpparikierros kaverini kanssa
  2. Kirppis on varattu ja osa tuotteista jo hinnoiteltu
  3. Ruokaa on taas valmiina pariksi päiväksi