Herätys oli kahdeksalta. Ei tietenkään mitään aamupalaa eikä pillereitä. Ajelin Linnainmaan terveysasemalle verikokeisiin. Jonottajia oli paljon ja suurin osa heistä ei ollut varannut aikaa etukäteen. Heitä meinaan kutsuttiin sisään numerolla ja meitä varanneita nimellä. Pyysin verikokeiden tulokset kännykkääni ja ne tuli jo iltapäivällä.

Kotona keitin kahvit, otin pillerit ja vitamiinit sekä tyrnimehua. Katselin yhden tallenteen ja sitten herättelin poikaa. Kun hän oli syönyt, lähdimme yliopistolle. Tyttären opinnäytetyö piti toimittaa sinne ja tänään oli viimeinen toimituspäivä. Kotimatkalla haettiin pitsat Kaukajärven kotipitsasta. Vaikka tässä yrittelen sitä terveellisempää elämää, niin kait kerran kuukaudessa voi pitsan syödä. Ja pitsan kera join vihreetä teetä!

Niin, tulokset oli muuten OK, mutta huono kolesteroli oli noussut 4,5:stä 4,7:n. Pitäisi olla alle kolme. Hyvä kolesteroli oli noussut 1,18:sta 1,70:n. Pitäisi olla alle yksi. Kokonaiskolesteroli oli kyllä laskenut 6,5:stä 6,0:n. Lääkäri soittaa minulle perjantaina ja kertoo tarkemmin tuloksista.

Illalla tulostelin laskuja huomisille asiakkaille. Samalla katselin netistä ohjeita kolesterolin alentamiseen. Liikuntaa pitäisi olla säännöllisesti ja sitä minulla ei (vielä) ole.

Päivän onnistumiset:

  1. Verikokeiden tulokset enimmäkseen OK
  2. Pitsa oli hyvää
  3. Laskut on tulosteltu