No niin taas hujahti yksi päivä ilman postausta. Mutta eilen illalla olikin aikamoinen hulabaloo, kun piti tyhjentää keittiö ja ruokailutila maalareita varten. Nyt on olohuone aika piukassa ;-)

tavaratsiirretty13-normal.jpg

Eilen olin vakipaikassa ja siellä kolme ihanaa koiraa seurana. Illalla vein kirjanpitäjälle syyskuun tilipaperit. Kotimatkalla vielä kävin asiakkaan kissoja ruokkimassa. Ja illalla sitten sitä raivausta kotona.

Maalarit saapuivat tänään aamulla kahdeksan maissa. Minä heräsin yhdeksän aikaan ja keitin meille kahvit. Poika heräsi yhdentoista maissa ja lähti sitten viemään asiakkaita Helsinkiin. Minä lähdin Jankaan vakipaikkaani.

Töiden jälkeen taas kissoja katsomaan. Sitten omalle kissalle ostamaan hiekkaa ja ruokaa. Melkein 50 euroa kuluja. Mutta on tuo kissa niiin ihana!

Piti lähteä kissan kanssa evakkoon maalikäryjä, mutta peruin evakkomatkan. Maalikäry ei ollut niin kauhea kuin odotin. Tehotuuletusta muutama tunti ja täällä sitä vaan sinnitellään. Poika tulee aamuyöstä kotiin ja varmaan pystyy myös nukkumaan yläkerrassa. Ikkunat on rakosellaan.

Päivien onnistumiset:

  1. Tilat tyhjennetty maalareita varten
  2. Mukava työpäivä
  3. Todettu että tavaraa on liikaa
     
  4. Maalarit maalasivat reippaasti
  5. Sain jäädä kotiin yöksi
  6. Viikonloppu alkoi