No voihan kökkö! Taas tämä viikko vilahti...

No, tiistaina ajoin muistisairaan luokse ja se oli turha käynti. Vastassa oli kotihoidon työntekijä ja homma oli annettu jo heille. Eli päällekkäinvaraus. Ajelin sitten kotiin ;-) Kotona kahvit pojan kanssa, hän oli juuri tauolla. Lähdin vielä yhden toimiston siivoukseen ja se sujui OK. Harmitti vaan että parkkimaksuun meni kuusi euroa.

Keskiviikkona oli yksi neljän tunnin työkohde. Ketään ei ollut paikalla vaikka oli syysloma. Hommat OK ja sitten kotiin kahville. Tein illalla kaalipiirakoita. Ja nehän maistuivat pojalle kun hän saapui kotiin yöllä. Laitoin sähköpostia kattofirmalle ja myös sähkölaitokselle.

kaalipiiraat14-normal.jpg

Tänään olin kahdessa vakipaikassa ja eväänä oli kaalipiirakoita sekä banaani. Ekassa ei ollut kissat paikalla, mutta toisessa oli yliystävällinen kissa kotonaan. Sain pitää sitä sylissä ja silitellä. Sähkölaitokselta oli tullut vastaus sähköpostiin, mutta kattofirma ei ole reagoinut. Illalla olin erään yhdistyksen hallituksen kokouksessa. Oikein mukava ja asiallinen kokous. Poika tuli kotiin ja valitti flunssaista oloa. Otti hunajaa ja auringonhattu-uutetta. Toivottavasti tokenee.

Päivän onnistumiset:

  1. Kaalipiirakat oli hyviä
  2. Työhommat sujuneet hyvin
  3. Huomenna on perjantai