Voi tätä ajan juoksemista! No, eilen kävi näin:
Olin kolmessa työkohteessa. Ensin Lukonmäki (vain koira paikalla ja hommat OK), sitten ajelin Lempäälään. Siellä leivoskahvit ja hommat OK. Vielä maahanmuuttajaperheen luokse. Ensin pestiin matto pesutuvalla ja sitten siivottiin lapsen huonetta. Vein lahjaksi polttimot keittiön valaisimeen. Työaika oli kaksi tuntia, mutta melkein kolme tuntia siellä kului. Kävin ruokakaupassa kotimatkalla.

Tänään olin apulaiseni kanssa klo 12.00 Kaukajärvellä sovitusti. Asiakas oli vastassa, mutta ilmoitti että hänellä on menoa. Pyysi meitä paikalle klo 14.30. Ilmoitin ettei se käy, koska seuraava työkohde on klo 15.00. Tuli sitten luppoaikaa... No, menimme kotiini ja otimme pihavarstossa odotelleet ongelmajätteet kyytiin (maalit, elektronijätteet yms). Ajelin Kangasalan jäteasemalle, mutta se olisi auennut vasta klo 14.00. Jatkettiin matkaa Nekalaan ja sinne saimme purettua lastin.

Ehdimme vielä kahville Mariin. Sitten Messukylään ja asiakkaan vaatehuonetta raivaamaan. Autoni oli ihan täynnä kierrätystavaraa kun lähdimme pois. Ensin vietiin pussukat UFF:n laatikkoon ja sitten loput (talvivaatteet) selviämisasemalle Sorinkadulle. Kotimatkalla kävin taas ruokakaupassa.

Päivän onnistumiset:

  1. Töissä on ollut kivaa
  2. Ihanaa olla välikätenä hyväntekeväisyydessä
  3. Omat romut viety kierrätykseen