Sunnuntaina olin kaverini ja hänen miehensä kanssa Kaukajärven yliuintia katsomassa. Syötiin makkarat ja juotiin mehut. Paikalla oli Costello poikiensa kanssa soittamassa. Tutustuttiin myös Kristillan kartanon salakapakkaan ;-)

Illalla pesin pyykkiä ja olin muutenkin aika tylsä. Tyttären kanssa piti mennä mattopyykille, mutta se juttu ei toteutunut. Saa nähdä jääkö matot pesemättä?

No, tänään maanantaina oli edessä kaksi uutta asiakasta. Molemmat olivat mukavia. Ekassa kohteessa sain siivota todella siistiä kotia. Olivat varmaan siivonneet ennen käyntiäni ;-) Juteltiin mukavia ja minulle oli tarjolla tuoremehua. Kahden viikon päästä uusi käynti.

Kävin kotona syömässä ja herättelin pojan kahville. Pojalla on ollut vapaapäivä ja todella vapaana on sen pitänytkin. Lupasi huomenna leikata nurmikon.

Toinen asiakas oli jemmannut ison satsin erilaisia muovipurkkeja ja muovipusseja. Nyt ne sitten lähti kierrätykseen ja ihan hyvässä yhteisymmärryksessä. Osa jätepapereista saatiin myös pois sekä kartongit. Homma jatkuu viikon päästä.

Päivän onnistumiset:

  1. Mukava viikonloppu
  2. Maanantai oli hyvä työpäivä
  3. Savipataleipä on jo kohoamassa