Kun heräsin kymmenen maissa, niin poika oli jo palannut työreissultaan. Suttasi heti valkoisen työpaitansa kotona kun söi tomaattia. Oli pakko laittaa valkopyykki pyörimään. Sinne meni kolme valkoista paitaa ja yksi valkoinen lakana. Kone ei ehtinyt valmiiksi kun minä lähdin työmaalleni.

Hommia oli vakiasiakkaan luona Kissanmaalla. Siellä oli sairaanhoitajat annostelemassa lääkkeitä ja ottamassa asiakkaaltani verikokeita. Tein hommat ja söin asiakkaani kanssa jäätelöt. Samalla juteltiin kuulumiset. Soitin pojalle ja muistutin että ottaa pyykit pois koneesta. Ja ravistelee paidat ennenkuin laittaa ne henkariin kuivumaan.

Ennen seuraavaa kohdetta poikkesin Leivon leipomon myymälään kanasalaatille. Viereisessä pöydässä istui Ville Nieminen ja hän jutteli uudesta sopimuksestaan kaverinsa kanssa. Olisi ollut mielenkiintoista kuunnella juttua pidempäänkin, mutta piti kiirehtiä seuraavaan kohteeseen.

Siellä hommat ihan OK ja asiakas ei ollut moksiskaan hinnankorotuksesta. Ajelin kotiin ja pääsin katsomaan uutta jaksoa Game of Thornesista. Poika meni leikkaamaan nurmikkoa ja pian saapui leivonta-alustan hakija. Toi vaihdossa kaksi pakettia Juhla Mokkaa. Annoin kaupanpäällisiksi muovikassillisen raparperejä.

Päivän onnistumiset:

  1. Mukava työpäivä
  2. Kiva ruokatauko leipomolla
  3. Taas on kahvia tarpeeksi kotona