Englannin reissu oli kiva. Ensimmäinen yö lentokenttähotellissa meni kyllä valvoen. Siskoni kuorsasi kuin sika. Menin aamupalalle jo klo 04.00. Nukuin sitten lentokoneessa ja kuulemma kuorsasin.

Ostin Oxfordista korvatulppia ja sitten unetkin onnistui. Kiertelimme pikkukyliä ja näimme kuvauspaikkoja (Midsommerin murhat, Komisaario Morse, Harry Potter, Poirot jne). Oikein mukavaa. Yksi yö vietettiin Lontoossa ja siellä pikaisia shoppailuja. On ihan pakko päästä taas Lontooseen! Turistiajelulla näin monta paikkaa, mutta eihän niissä ehtinyt käymään.

Poikani oli vastassa Vantaalla ja kotona olin kahden maissa yöllä. Uni ei tullut heti ja niin seuraava päivä meni löperiksi. Onneksi oli vapaata. Eilen olin jo aamusta koululla ja nyt alkaa tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon suoritus. Koululta siirryin työmaalle.

Tänään oli kolme työkohdetta ja kaikki OK. Illalla tein kattilallisen makaronirisottoa chilikastikkeella. Poika kehui että oli hyvää. Poika lähtee huomenna verenkuljetuksiin ja minulla on vain yksi työmaa. Lauantaina matkaamme Heurekaan!

Päivän onnistumiset:

  1. Reissu oli mukava ja siitä on selvitty
  2. Työt alkoivat mukavasti
  3. Kohta on viikonloppu