Lähdin bussilla terveysasemalle. Juuri kun olin lähdössä, niin housuistani hajosi vetoketju. Ennestään niistä puuttui nappi... Kiireessä etsi hakaneulaa, eikä ollut aikaa vaihtaa housuja. Sain heijastimesta pienen hakaneulan avukseni. Tietysti hakaneula aukeili matkalla ja oli tosi hankalaa olla. Perillä pyysin terveysaseman vahtimestarilta hakaneulaa "lainaksi". Pienen etsimisen jälkeen sain suuremman hakaneulan ja vahtimestari sanoi että saan sen omaksi ;-)

Terveydenhoitaja oli oikein mukava ja meillä oli mielenkiintoiset jutustelut. Hän mittasi verenpaineeni ja se oli 106/74 eli aika matala. Hoitaja kyseli että eikö minua huimaa? Eipä huimaa, vaan olo on oikein hyvä. Sain mukaani esitteitä ja uusia verenpainekortteja nivaskan. Poika tuli minua vastaan ja kävimme Prismassa ruokaostoksilla. Kotona keitettiin kahvit ja syötiin runebergin tortut.

Illalla kävin kaverini luona katsomassa hänen silmiään. Viime viikolla hänelle oli operoitu uudet yläluomet, nahkaa oli kiristetty noin kolme senttiä molemmista luomista. Hyvää jälkeä oli kirurgi tehnyt ja paraneminen edisty hyvin. Juotiin kahvit ja tarjolla oli kotitekoista pitsaa.

Jaahas, Vuodatus temppuilee. En saa tallennettua kirjoitusta... Tämä on siis julkaistu tiistaina, kun eilen ei onnistunut.

Päivän onnistumiset:

  1. Verenpaine alentunut
  2. Kahvittelut kaverin luona
  3. Pyykit on pesty