Eilen en tehnyt oikeastaan mitään. Olin hellettä paossa sisätiloissa. Ruokakaupassa sentään poikkesin Kangasalan Prismassa. Siellä parkkipaikalla näin mustan koiran joka haukkui kuumassa autossa. Koira oli auton ahtaassa takakompulassa, eikä siis edes penkillä. Auton takaikkunat olivat muutaman sentin raollaan. Prisman henkilökunta kuulutti auton omistajaa pyynnöstäni. Auto oli poistunut parkkipaikalta kun minä poistuin kaupasta. Että suututti ajattelemattomat koiranomistajat! Illalla kävi perunakauppias ja juotiin sitten yhdessä kahvit dajm-kakun kera.

Tänään tein borssikeittoa ihan vaan purkista. Lisäsin siihen nakkeja ja sitten lautaselle sekaan ranskankermaa. Nam! Pyöräilin ruokakauppaan ja ostin jauhelihaa, keittojuureksia, makkaraa, benecollia, vuohenjuustoa ja leipää. Huomenna taidan tehdä perunapitsaa. Perunaa on nyt viisi kiloa ja se kaikki ei mahdu jääkaappiin. Eli ne on nopeasti kokattava. Osan jo tänään keitin höyrykeittimellä. Nyt vielä illalla pojalle talonpojanmunakas ja huomenna keitetyistä perunoista pyttipannu.

Illalla kävin tyttäreni luona pesemässä pyykkiä. Nyt on puhtaana sukkia, kalsareita ja muutama paita ja hame. Pitäisi lähteä kaupoille etsimään uutta pyykkikonetta ;-)

Päivän onnistumiset:

  1. Tein ilmoituksen kärsivästä koirasta
  2. Borssikeitto oli hyvää
  3. Pyykit on pesty