Eilen vein pojan työmaalleen päivällä ja ajelin sitten Pirkkalaan. Kävin allekirjoittamassa erään yhdistyksen pöytäkirjoja. Kahvittelussa ja juttelussa kuluikin pari tuntia. Kotona en tehnyt mitään ihmeempää. Sain sentään kirjoitettua erään toisen yhdistyksen hallituksen kokouspöytäkirjan valmiiksi. Illalla kymmenen maissa olin poikaa vastassa.

Tänään oli yksi työmaa, mutta homma kesti vain kaksi tuntia. Asiakas suunnitteli kyllä jatkossakin tarvitsevansa palvelujani. Keitin kotona kahvit ja poikakin oli jo kotosalla. Hänellä oli ollut aamulla yksi työkeikka. Kännykkääni tuli viesti ja ilmoitus että postipakettini on noudettavissa asiamiespostista. Hain paketin jossa oli Yves Rocher tuotteita. Nyt on naamarasvaa jos jonkinmoista. Sitten kun pääsin kotiin, tuli toinen viesti. Pakettini olisi noudettavissa Kaukajärven S-marketin tuulikaapista. Siis postin automaatista. Noudin paketin, jossa oli viisi pakettia suolaa.

nrasvat15.jpg

Illalla tein ison kattilallisen siskonmakkarasoppaa. Söin sitä kaksi lautasellista. Vielä ennen yhdeksää join teetä ja söin kaksi leipää. Sitten alkoi paasto! Aamulla menen verikokeisiin ja pitää olla syömättä 12 tuntia.

Päivän onnistumiset:

  1. Postipaketit noudettu
  2. Ruokaa kokkailtu
  3. Tyttäreltä viesti Turkista