Heräsin aamulla ennen yhdeksää, sehän nykyään tavoite. Otan verenpainelääkkeeni kiltisti 12 tunnin välein ja se tuntuu toimivan. Poika heräsi kymmenen maissa ja hänen piti olla työmaalla klo 11. Kyseli kyytiä, mutta en luvannut. Lähti sitten pyörällä paahtamaan ja yritti olla muka kiukkuinenkin. Minä olin työmaallani ennen kahtatoista.

Neljän tunnin homma meni ihan OK. Pidin kyllä lakisääteisiä helletaukoja. Asiakkaalla on ilmalämpöpumppu, mutta sehän ei sitten ollut viilennyksellä. No, kotona keitin kahvit ja söin pari lohileipää. Katselin tallenteita.

Eilisestä sydänultrasta tuli jo kirjallinen lääkärinlausunto. Todella nopeaa toimintaa Hatanpään sairaalalta. Siinä todettiin että potilas on valmiina amblaatiohoitoon. Vähän on kyllä alkanut jännittämään tuo operaatio, kun olen lukenut netistä keskustelupalstoja :-(

Illalla poikkesin Prismassa ja nautin kaupan ihanasta ilmastoinnista. Ostin kesämekon ja se ei kyllä ollut alennuksessa. Auton ilmastointi ei toimi kunnolla, vaikka se on toukokuulla huollettu. Täytyy varmaan palata huoltoliikkeen pakeille.

Päivän onnistumiset:

  1. Hyvä lyhyt työpäivä
  2. Sairaala lähetti lausunnon
  3. Uusi kesämekko hankittu