Eilen olin erään yhdistyksen hallituksen järjestäytymiskokouksessa. Kiva kokous ja saatiin valittua toimihenkilöt. Nyt minulla puheenjohtajana on miessihteeri ;-) Kokouksen jälkeen menin poikani kanssa syömään venäläiseen ravintolaan. Ruoka oli todella hyvää ja palvelu myös. Olipa kiva päivä.

Maanantaina olin kahdessa vakipaikassa. Hommat ihan OK. Vielä töiden jälkeen kävin katsastamassa uutta kohdetta. Päädyttiin kyllä siihen että asiakas tarvitsee kaksi siivoojaa kerralla. Isojen huonekalujen siirto ei onnistu yhdeltä ihmiseltä.
Kotona odottelin ostajaa. Ja hän saapui klo 18.00. Tinkasi hintaa alas kaksi euroa ja siihen suostuin. Yksi pikkukaappi pois huushollista. Jee!

Illalla menin vielä auttamaan tytärtäni muutossa. Veimme keittiötavaroita hänen uuteen asuntoonsa. Autoni oli reissussa todella täynnä. Ehkä menen huomenna niitä tavaroita järjestelemään ja pyyhkimään hyllyt ensin. Tytär on Espoossa koko huomisen päivän.

Pojalla on ollut vilkas päivä tänään. Ensin aamulla sovittu keikka, sitten koulukyytejä. Illalla vielä asiakkaiden vientiä ja hakua. Hyvä että töitä riittää ;-)

Päivien onnistumiset:

  1. Sain tänään koulujuttujani eteenpäin
  2. Mukavia asiakkaita
  3. Pojalla tarpeeksi hommia