Tiistaina oli aikainen herätys, olin Nattarissa jo klo 8.30. Koirat olivat ihmeissään kun tulin vääränä päivänä ja väärään kellonaikaan. Mutta tervehdysvastaanotto oli yhtä riemukas kuten aina. Hommat ihan OK ja sitten ehdin kotiin syömään. Siitä sitten Pirkkalaan ja siellä oli yksi koira vastassa. Aivan riemuissaan kun tulin paikalle ;-)

Keskiviikkona olin Lukonmäessä ja sielläkin oli koira vastassa riemukkaana. Kyllä nämä koirat ovat ihan bonusta töissäni! Kun sain työni tehtyä, matkasin Lempäälään. Siellä mukavat jutustelut ja kahvi leivoksen kera. Ajelin Tampereelle ja vein kirjanpitäjälleni heinäkuun tositteet. Siitä sitten Siivikkalaan erään yhdistyksen hallituksen kokoukseen. Hyvä kokous ja hyvät tarjottavat. Kotona olin vasta yhdeksän jälkeen illalla.

Tänään oli vain kaksi työmaata. Ensin Messukylä missä sain jahdata kissoja asiakkaan kanssa kuljetuskoppaan. Kyllä tuli hiki ja siinä tuli päivän voimistelut kun kurkistelin sänkyjen ja sohvien alle. Lopulta saatiin kissat kiinni. Toinen työmaa oli Kaukajärvellä ja siellä sain ruokaa. Keitettyä lampaanlihaa joghurttikastikkeessa ja lihapiiraita. Nam!

Kotona tein lihamakaronilaatikkoa ja illalla myin polkupyöräni. Kirjoitin vielä kokouspöytäkirjan ja nyt vielä tiskit koneeseen ;-)

Päivän onnistumiset:

  1. Mukavia työkohteita
  2. Taas on kotiruokaa valmiina
  3. Pyörä myyty