Hyvin on taas nukuttu ;-) Luin Aamulehden leipien ja teen kera. Sitten taas tallenteiden katselua kissa sylissä. Oli mukava katsella Nuori Morse sarjaa: tuolla Oxfordissa olin siskoni kanssa syksyllä.

Hain iltapäivällä pitsat itselleni ja pojalle. Herättelin pojan kahville ja pitsalle. Oli taas valvonut yön ja sen päälle nukkui neljän tunnin päikkärit.

Niin, kävin ärrällä ostamassa tupakkaa. Lempimerkkini oli loppunut ja pyysin että myyjä näyttäisi mitä on tarjolla. Mutta hän kieltäytyi, koska laki on sellainen. Niinpä myyjä arvioi mikä merkki olisi lähinnä sitä minulle sopivaa tupakkaa. On se ihme ettei aikuiselle (yli 50 vuotiaalle) ihmiselle voi näyttää mitä tupakkatuotteita on kioskilla tarjolla. No nytpä ne alkoikin kiinnostaa. Löytyyköhän netistä sivuja joissa on kuvia tupakkiaskeista?

Kaverini soitti ja kertoi että on lähdössä miehensä kanssa Floridaan lomalle. Kelpaa siellä olla auringossa ;-) Juteltiin pitkään niitä ja näitä. Neuvoin hänelle kuinka Facebookissa saa rajoitettua kavereiden päivityksiä. Ei se ole kivaa, kun yhden tai kahden kaverin päivitykset tukkii koko facebookin.

Laitoin illalla yhden jakkaran myyntiin Tori.fi palstalle. Laitoin myös palautetta sinne: myynnin alaraja voisi olla 10 euroa. Ihan turhaa kun myyntipalsta tukkeentuu tuotteista joilla on hinta 2-5 euroa. Ne tuotteet voisi surutta laittaa kierrätykseen tai lahjoitukseen.

Päivän onnistumiset:

  1. Lomailu on ihanaa
  2. Pitsa maistui
  3. Turhaa tavaraa myynnissä