Vuosi alkoi siinä mielessä huonosti, että eka näky pihamaalla oli kun naapurin koirat kävi kakkimassa. Siis meidän pihalla. Sanoin tästä ongelmasta jo syksyllä koirien omistajalle ja luultavasti asia oli hoidossa jonkun aikaa. Etsin netistä luonnonmukaisia torjuntakeinoja koirille ja yksi vinkki oli etikka. No, lorottelin pullollisen etikkaa "rajavyöhykkeelle". Saa nähdä tepsiikö?

Päivällä katselin Notting Hill tallenteen. Olen nähnyt sen varmaan kuusi kertaa, mutta aina se on niin ihana! Muun ajan roikun netissä ja facebookissa.

Illalla tein sitä savulohipiirakkaa ja siitä tuli älyttömän hyvää. Poikakin söi sitä ja kehui. Hän ei pidä homejuustosta, mutta hyvin piirakka maistui vaikka siinä oli pussillinen Aurajuustomuruja. Tein valmiiseen Sunnuntai piirakkapohjaan ja täytteenä oli 150 g silputtua kylmäsavulohta, reilusti tuoretta tilliä, 2 dl kermaa, 2 kananmunaa, purjoa, mustapippuria ja pussillinen aurajuustomuruja. 200 astetta noin 30 min uunin alatasolla. Nam!

Piirakkaa sitten syötiin iltakahvin kera. Ja sitten saunottiin. Oikein kiva vuoden ensimmäinen päivä. Paitsi ne kakkaavat koirat ;-)

Päivän onnistumiset:

  1. Rento vapaapäivä
  2. Hyvät iltakahvit piirakan kera
  3. Saunominen