Myöhästyin ekasta työkohteesta parikymmentä minuuttia. Pojan piti käydä autollani ennen lähtöäni viemässä palkanlaskijalleen tuntilistansa ja sen olisi kerinnyt tekemäänkin. Mutta hänellä oli mennyt rikki kännykän latausjohto ja oli saatava nopeasti uusi (jos vaikka työpaikalta soitetaan). No, poikkesi vielä ostamassa uuden johdon. Siitä se myöhästyminen. Asiakas ei kyllä valitellut ja taas meillä oli mukavat jutustelut.

Ennen seuraavaa kohdetta en sitten ehtinyt syömään kuin puolikkaan omenan. Onneksi asiakas tarjosi pullakahvit sekä mukavaa juttuseuraa. Tuli ne työtkin siinä tehtyä. Kotimatkalla kävin ruokakaupassa.

Kotona söin kaalipataa ja sitten illemmalla keitin kahvit. Piti olla reilusti pakkasta ja olin suunnitellut pakastimen sulatusta iltahommaksi. Eipä ollutkaan pakkasta, joten vaihdoin hommaksi jääkaapin siivouksen. Ihan hävettää, kuinka paljon löysin jääkaapin kätköistä vanhentuneita tuotteita. Esim majoneesia, halloumi-juustoa, kalafondia, ranskankermaa ja salaattia. Nyt jääkaappi on puhdistettu ja vaihdoin hieman tuotteiden järjestystä.

Niputin jätepaperit, pakkasin muovit ja pahvit valmiiksi kierrätykseen. Siivosin kissanvessan ja tyhjensin tiskikoneen.

Päivän onnistumiset:

  1. Työviikko alkoi mukavasti
  2. Pakkasta ei ollut liikaa
  3. Kotihommia tehty kiitettävästi