Taas sain nukkua pitkään. Oli oikein selkä jäykkänä kun puolenpäivän maissa nousin sängystä ;-) No, huomenna onkin aikainen herätys taas töihin.

Keitin kahvit ja poikakin tuli kahville. Juteltiin niitä ja näitä. Soitin siskolleni ja hän pyysi kylään. Poika ei luvannut lähteä eikä tytärkään. Lähdin sitten matkaan yksin. Autossa huurtui taas lasit ihan älyttömästi. Laitoin lämppäriä vaikka mihinkä asentoon, mutta ei se auttanut. Perillä Kyrönlahdessa luin auton käsikirjaa ja huomasin että ilmastoinnin tuloilman asento pitää olla siinä että ottaa ilmaa ulkoa. Eli ei kierrätä sisäilmaa. Jopa oli paluumatkalla lasit huuruttomat ;-)

Siskon luona juotiin kahvit joulutorttujen kera. Ihana koiranpentu pyöri jaloissa. Lisäksi kaksi mäyräkoiraa vaati huomiota. Paluumatka oli aika jännittävä. Sain ajaa osan matkaa ihan pimeässä, siis ilman katulamppuja. Ei kivaa.

Kotimatkalla poikkesin Kalenvankankaan hautausmaalla. Vein vanhempieni haudalle kynttilät minulta ja siskoltani. Enää ei hautausmaalla ollut ruuhkaa, mutta kyllä siellä aika vilkasta oli. Kotona söin borssikeittoa ja laitoin eestiläisen kaalisalaatin jääkaappiin.

Poika meni nyt ajoissa nukkumaan. Aamulla on aikainen herätys: menee ostamaan uutta näppistä. Lupasi tuoda autoni minulle ennen aamu kymmentä että ehdin töihini.

Päivän onnistumiset:

  1. Ihanasti taas nukuttu
  2. Mukava kyläreissu
  3. Auto ei enää huurru ;-)