Tuli jotakin häikkää nettiin tai sitten tietokoneeseen. Koko valmis teksti häipyi, joten aloitan uudestaan... Niin, tänään sain nukkua pitkään ja se oli hyvä juttu. Nilkat ei olleet turvoksissa aamulla ja luultavasti sitä turvotusta onkin enemmän illalla. Täytyy seurata tilannetta jotta voin infota lääkäriä noin kuukauden päästä. Muitakin sivuoireita on ollut tuosta verenpainelääkkeestä. Kyselen myös tarkemmin mitä särkylääkkeitä voi ja mitä ei saa käyttää tämän lääkityksen rinnalla. Onneksi tarvitsen todella harvoin särkylääkkeitä.

Poika tuli töistänsä ja sitten keitettiin kahvit. Hän oli ostanut dominokeksejä naistenpäivän kunniaksi ;-) Minä tein härkäpataa ja siitä tuli todella hyvää. Tuunasin kyllä valmistuotetta ja lisäsin siihen sipulia, kermaa ja kukkochiliä. Riisin kera sitä syötiin.

Illalla piti tulla kahvipussienhakija, mutta häntä ei kuulunut. Laittoi sitten illalla ennen yhdeksää viestin ettei ehdi hakureissulle. Jospa ehtii sitten huomenna. Laitoin eilen nettiin ilmoituksia ilmaisista tavaroista: kahvipussit, pilttipurkit kansineen ja mapit. Myyntiin laitoin yhdet verhot ja kolme kynttilätuikkua.

Päivän onnistumiset:

  1. Sain nukkua pitkään
  2. Ruoka oli hyvää
  3. Tiskit vielä koneeseen ja aamulla odottelee puhdas keittiö