Voi hitsi, taas kului päivittömiä päiviä. Kiire, laiskuus tai unihiekka syynä. Valitse siitä ;-)

No, keskiviikkona oli yksi muuttopakkaus. Homma kesti vain pari tuntia. Asiakas oli jo pakannut suuren määrän tavaroita itse. Sitten yhdessä suojattiin sohvat, tv ja peilit muovilla. Kokosin muutaman pahvilaatikon ja osan niistä ehdin myös täyttämään. Hommien jälkeen lähdin keskustaan. Kävin tyttäreni ja hänen kaverinsa kanssa kakkukahvilla Branderilla. Sitten mentiin purkamaan tyttöjen kirpparipöydät. Tytär sai viikon myynnistä voittoa yli 180 €, mutta hänen kaverinsa vain 14 €.

Torstaina oli kaksi vakipaikkaa. Ensin Messukylä ja sen jälkeen kävin Munkkimiehissä syömässä. Sama homma kuin viikko sitten: pääruoka oli loppunut ja tarjolla oli vain hernerokkaa. Sitä sitten pannarin kera. Kun on nälkä, niin kelpaa mikävaan. Lielahdessa olin hieman myöhässä, mutta hommat sain tehtyä OK. Perheen isäntä oli kotona kuumessa. En tavannut naamatusten, koska mies sairasteli yläkerrassa. Kotimatkalla kävin tutustumassa Lielahden uuteen ostoskeskukseen. Söin jäätelöpallon Minetin myymälässä. Ja se oli virhe! Tiedän ettei jäätelö sovi minulle, mutta päätin kokeilla. No, maha meni ihan sekaisin ja sain istua illan vessassa. Sain sentään illalla tehtyä ison padallisen kaalipataa.

Nyt perjantai olikin työntäyteinen päivä. Aamulla vakipaikkaan Nattariin. Ne ihanat koirat vastassa, eikä hälyt olleet nyt onneksi päällä. Sitten kotona söin kaalipataa ja juttelin erään toimittajan kanssa. Haastatteluni tulee viikkolehteen, kunhan ensin tarkistan sen. Toinen vakipaikka oli keskustassa. Siellä asiakaspariskunta oli minua odottamassa. Vaihdettiin kuulumiset. Kolmas kohteeni oli Hervannassa. Siellä jatkui tavaroiden järjestely keittiössä. Kyllä saatiin paljon aikaan ja homma jatkuu tulevalla viikolla.

Päivän onnistumiset:

  1. Mukavat työpäivät takana
  2. Maha on taas kunnossa
  3. Huomennakin on työpäivä ja pojalla on hommia riitävästi